9. jaanuar 2007

Ulrich Schanuss/Ans. Anduri plaadipresentatsioon


Niisiis presenteerib sel neljapäeval vanas heas tuttavas suitsuses Von Krahlis Ans. Andur oma teist albumit "Topeltvikerkaar". Andureid tulevad õnnitlema ilmselt vanim (?) senitegutsev Eesti indie-bänd Pia Fraus ja üllatus, üllatus - ei keegi muu kui Saksa elektroonilise muusika geenius herr Ulrich Schnauss isiklikult! Kavatsen kohale minna varakult, sest Von Krahl ei ole kummist, ehkki mõndade kogemuste põhjal võiks arvata teisiti.

Kindlasti tasuks kõigil, kes laupäeval Tartus on, vaadata klubis Rock & Roll ära Ans. Anduri plaadiesitluskontsert vol. 2. Kahjuks Ulrich Schnauss Emajõe Ateenat väisama ei tule, kuid lohutuseks mängib Tartu lo-fi geenius-bänd Honey Power. Honey Power sai eelmisel aastal hakkama ühe parima Eesti lo-fi reliisiga - albumiga "Macrosilly". Valdan siseinfot, et tegemist on esimese kontserdiga, kus oma lava-debüüdi selles bändis teeb uus trummar ja esitusele tuleb 3-4 uut lugu, mida albumilt ei leia. Paari olen kuulnud ka ja võin öelda, et need küündivad vabalt "Macrosilly" parimate lugude tasemele. Niisiis väärt kontsert!

Oodata on minupoolset kokkuvõtet Von Krahli üritusele ja ilmselt üpriski põhjalikku review'd Ans. Anduri teisele "päris"-albumile "Topeltvikerkaar" (mille kavatsen soetada justnimelt neljapäeval Von Krahlist).

2 kommentaari:

Penny Lane ütles ...

Et siis arvustus?

Oliver ütles ...

Noh vähemalt üks lubadus on nüüd täidetud.